FORNAX IT-Support

T  0527 - 203498         •        E  Info@FORNAX.nl        •         C  Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       

Backup Systemen

Een goede back-up is van levensbelang voor veel bedrijven. Bij veel bedrijven is het back-up systeem echter nog steeds niet goed geregeld.
FORNAX-IT Support helpt u graag bij het maken van een back-up plan voor uw bedrijf. Een goede back-up betekent bij een calamiteit het verschil tussen snel weer verder kunnen met de eigen bedrijfsactiviteiten of erg lang bezig zijn om alle digitale bedrijfskritische data weer te verzamelen.

De omvang van het bedrijf, de hoeveelheid data en de afhankelijkheid van deze data, zijn de basis gegevens voor het bepalen van een goede back-upstrategie.

Backup Systemen
  Backup Systemen
Mogelijkheden zijn onder andere:
  • Back-up via internet
  • Back-up naar media die extern bewaard worden.
  • Back-up naar "losse" harde schijven.
Veel bedrijven denken dat er een back-up gemaakt wordt, maar deze is nog nooit gecontroleerd. Ook worden de back-up gegevens nog te vaak alleen binnen het bedrijf bewaard. Dus dan beschik je over een goede back-up, maar bij brand of diefstal is nog steeds alle data weg.

 
Een geval van brand, diefstal of een crash van één van de systemen of harde schijven, kan, als er geen goede back-up aanwezig is, zeer drastische of zelfs dramatische gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering.
Omdat voor veel bedrijven het maken en controleren van een back-up niet tot de dagelijkse routine behoort, ondersteunt FORNAX IT-Support bij het maken en onderhouden van de back-up systemen. Afhankelijk van de bedrijfssituatie wordt er een back-up plan gemaakt en wordt er gekeken welke back-up methode het beste aansluit bij de bedrijfswensen en bedrijfsactiviteiten.

Voor meer informatie over de verschillende back-up mogelijkheden kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ook voor uw backup, backup systeem, backup tape, backup software en on-line backup, zijn wij u graag van dienst.
  
 

Small Business Specialist


MCSA


 
 
  Systeembeheer  

Systeembeheer     Netwerken     Internet      Remote Support     Backup Systemen  
 

Contact     Disclaimer     Algemene Voorwaarden     Begrippen
Copyrights © 2002 - 2018 FORNAX IT-Support
Backup Systemen