FORNAX IT-Support

T  0527 - 203498         •        E  Info@FORNAX.nl        •         C  Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       

Diensten van FORNAX IT-Support

Netwerkbeheer, Systeembeheer, Internet Support, Backup Systemen en Remote Support, zijn de belangrijkste diensten van FORNAX IT-Support. Klik op één van de items hieronder voor meer informatie

 
   
  Netwerkbeheer  
Netwerkbeheer

Netwerken zijn in nagenoeg elk bedrijf aanwezig, al is het alleen maar om toegang tot internet te krijgen. FORNAX IT-Support ondersteunt u graag bij het aanleggen, beheren of aanpassen/uitbreiden van uw netwerk.
 
 
Systeembeheer
Systeembeheer

Systeembeheer is noodzakelijk voor elke computeromgeving. Systeembeheer van uw computers en netwerk kan geheel of gedeeltelijk door FORNAX IT-Support worden overgenomen.
   
Internet Support
Internet Support

Internet is niet meer weg te denken bij veel van de dagelijkse werkzaamheden. Op steeds meer terreinen wordt er gebruik gemaakt van het internet. Een goede en betrouwbare internet verbinding is voor veel bedrijven onmisbaar.
   
Backup Systemen
Backup Systemen

Een goede back-up is van levensbelang voor veel bedrijven. Bij veel bedrijven is het back-up systeem echter nog steeds niet goed geregeld. FORNAX-IT Support helpt u graag bij het maken van een back-up plan voor uw bedrijf.
   
       
Remote Support
Remote Support

Remote Support is één van de diensten waarbij onze klanten op afstand geholpen kunnen worden. De remote dienstverlening van FORNAX IT-Support bestaat uit twee onderdelen: REMOTE BEHEER en REMOTE SUPPORT.
   


 
     
 

Small Business Specialist


MCSA


 
 
  Systeembeheer  

Systeembeheer     Netwerken     Internet      Remote Support     Backup Systemen  
 

Contact     Disclaimer     Algemene Voorwaarden     Begrippen
Copyrights © 2002 - 2018 FORNAX IT-Support
Diensten FORNAX IT-Support