FORNAX IT-Support

T  0527 - 203498         •        E  Info@FORNAX.nl        •         C  Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       

De naam FORNAX

De naam Fornax, is afkomstig van van de jongste en laatst ontdekte sterrenbeelden in ons universum. Het sterrenbeeld Fornax Chemica, zoals de volledige naam luid, is in de 18e eeuw (1751-1753) ontdekt door de fransman Abbe Nicholas Louis de Lacaille. In de onderstaande afbeelding is het sterrenbeeld Fornax weergegeven.
Voor de naam Fornax is gekozen, omdat ons bedrijf grote overeenkomsten en raakvlakken laat zien met een sterrenstelsel. Niet alleen is Fornax IT-Support net als het sterrenstelsel jong, maar ook de dynamiek (ons universum is nog steeds volop in beweging) is volop van toepassing op onze onderneming.
De ruimte voor mogelijkheden, het ontdekken, bedenken en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden is bij Fornax IT-Support ook volop aanwezig. Net zoals in de ruimte, hebben wij de overtuiging dat de grenzen van de (technische) mogelijkheden nog lang niet bereikt zijn en steken wij elke dag weer energie in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Sterrenstelsels hebben bewezen al heel lang mee te kunnen en bestaan nog steeds, wel steeds vernieuwend maar in de basis blijft de samenstelling gelijk. Ook wij maken gebruik van reeds beproefde hulpmiddelen, maar zijn ook steeds opzoek naar nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 
Systeembeheer

 

 
Werkgebied  
 

Small Business Specialist


MCSA


 
 
  Systeembeheer  

Systeembeheer     Netwerken     Internet      Remote Support     Backup Systemen  
 

Contact     Disclaimer     Algemene Voorwaarden     Begrippen
Copyrights © 2002 - 2018 FORNAX IT-Support
FORNAX IT-Support