FORNAX IT-Support

T  0527 - 203498         •        E  Info@FORNAX.nl        •         C  Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 

       

Systeembeheer

Systeembeheer is noodzakelijk voor elke computeromgeving. Het uitvoeren van updates en het monitoren van systemen behoren tot het beheer. Ook het signaleren van mogelijke problemen en bottlenecks en het hierop anticiperen, voordat het mogelijke probleem uitgroeit tot een daadwerkelijk probleem en/of storing zijn onderdelen van het systeembeheer.

Het (laten) uitvoeren van systeembeheer is een vereiste om te komen tot een stabiel netwerk (en dat ook zo te houden), met zo min mogelijk uitval. Niet alleen uw server moet worden beheerd, maar ook de andere netwerkonderdelen en software zoals: printers, netwerkcomponenten (onder andere draadloze
Systeembeheer
toegangspunten), back-ups en back-up software, internet toegang (routers en firewall), en ga zo maar door.

Afhankelijk van de inrichting van uw netwerk proberen wij zoveel mogelijk beheerstaken remote uit te voeren (zie ook remote beheer en remote support van FORNAX IT-Support). Dit doen we om het beheer voor u zo effectief mogelijk uit te voeren. Niet alle werkzaamheden kunnen op afstand worden uitgevoerd, voor deze werkzaamheden komen we bij de klant op loactie, zodat u ook persoonlijk contact heeft met uw systeembeheerder!

Systeembeheer van uw computers en netwerk kan geheel of gedeeltelijk door FORNAX IT-Support worden overgenomen. Wij adviseren u graag over een doeltreffende vorm van beheer, geschikt voor uw specifieke organisatie.

Nieuwe installatie
Behalve het systeembeheer, kunnen wij voor u ook de installatie en configuratie van nieuwe hardware verzorgen. Ook de installatie van nieuwe software behoort tot de diensten van FORNAX IT-Support.
Informeer bij FORNAX IT-Support naar de diverse systeembeheer oplossingen. Graag komen we bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en te overleggen op welke manier FORNAX IT-Support u van dienst kan zijn.

   
 


 

Small Business Specialist


MCSA


 
 
  Systeembeheer  

Systeembeheer     Netwerken     Internet      Remote Support     Backup Systemen  
 

Contact     Disclaimer     Algemene Voorwaarden     Begrippen
Copyrights © 2002 - 2018 FORNAX IT-Support
Systeembeheer